Web dizajn  – web programiranje

Povedite svoje korisnike na putovanje pružajući im najbolje iskustvo na svojoj veb lokaciji.
Očarajte korisnike sjajnim vizuelnim prikazima i zadržite ih uronjeni u vašu veb lokaciju tako što ćete im olakšati da pronađu upravo ono što žele. Izgled i osećaj veb lokacije će inspirisati, ali prilagođenost korisniku je od suštinskog značaja za postizanje uspeha. Čvrsto verujemo da će balansiranje ova dva aspekta dizajna rezultirati najboljim korisničkim iskustvom.

Bez obzira da li želite da konvertuje potencijalne klijente, ostvari prodaju ili poveća saobraćaj, vaša veb lokacija će biti dizajnirana da postigne vaše ciljeve.

Web dizajn  – web programiranje

Dizajniranje veb stranice za krajnjeg korisnika
Veb lokacija treba da bude privlačna, laka za navigaciju i fokusirana na vašu ciljnu publiku.

Putovanje korisnika diktira da li ćete potencijalnog klijenta pretvoriti u profitabilnog kupca. Svaka odluka koju donesete o dizajnu će uticati na način na koji korisnik stupa u interakciju sa stranicom. Morate da uključite prave informacije kako bi korisnici mogli da donose informisane odluke i da bi vaši pozivi na akciju trebalo da ih vode ka ključnom cilju. Napravićemo veb lokaciju koja vaše korisnike stavlja na prvo mesto. Uputićemo vas na najbolje karakteristike i kreirati dizajn fokusiran na korisnika sa glatkom navigacijom kako bismo bili sigurni da će se vaša veb lokacija konvertovati.

WORDPRESS VEB DIZAJN

WordPress je moćan CMS sa puno sjajnih funkcija i naš je izbor. Prvobitno razvijena kao platforma za blogovanje, evoluirala je u punopravni alat za upravljanje sadržajem po izboru za veliki deo današnjih modernih veb lokacija, uključujući sajtove za e-shop.
WordPress je prilagodljiv, dobro dokumentovan, lak za upravljanje  i može se pouzdano koristiti za većinu projekata dizajna veb lokacija.

HTML  VEB DIZAJN

Html web sajtovi predstavljaju osnovnu verziju web sajta. Html web sajtovi, zbog svojih tehnickih karakteristika, najcesce rade u varijanti gde sadrze manji broj web stranica. Moze se reci da su html sajtovi ekonomicni i prakticni. Html web sajtovi najcesce sluze da na jednostavan i jasan nacin prezentuju Vasu kompaniju, firmu, restoran…

 DIZAJN VEB SHOP-A

Svi veliki marketi i poznati brendovi imaju svoje internet prodavnice.. Razlog tome je višestruka korist i duplirana dobit koju im online prodaja donosi. Internet prodavnica za kompaniju znači smanjenje troškova.  U svetu sve što može se kupuje i nabavlja preko interneta a ovaj trend nezaustavljivo dolazi i kod nas. Zato ne oklevajte, nego svoj biznis poboljšajte prodajom preko interneta.

Korak 1: PLAN
Pogledaćemo vaš brend kako bi bolje razumeli vaše usluge, proizvode i ciljnu publiku. Ovo će se koristiti za kreiranje iskustva usmerenog direktno na korisnike vašeg sajta. Tokom ove faze, naš tim će takođe razmotriti vašu postojeću platformu kako bi bolje razumeo vaše razvojne potrebe kako bi unapred otkrio sve izazove. Ako ne postoji brend ili veb lokacija, sastaćemo se sa vama kako bismo otkrili detalje o vašoj viziji.

Korak 2: DIZAJN
Kada naš tim razume ciljnu publiku i vaš poslovni model, počećemo da pravimo imitaciju dizajna vaše veb stranice. Naši predlozi  veb dizajna su kreirani „u skladu sa razmerom“ što znači da su savršeni u pikselima u odnosu na ono što će konačni proizvod predstavljati u pretraživaču. Ovo nam omogućava da brzo implementiramo bilo koju od vaših izmena bez uređivanja živog koda i dobijemo dizajn tačno onako kako želite PRE nego što vaša veb lokacija krene u razvoj. Ako je primenjivo, dobićete i maketu za mobilne uređaje pored verzije veb lokacije za desktop računare.

Korak 3:  KODIRANJE
Kada odobrite konačne nacrte veb dizajna  premestićemo vašu veb lokaciju u fazu razvoja. Naše razvojne veb stranice su napravljene na privatnom URL-u, dostupnom samo ako imate vezu i pregledači ne mogu da ih vide ili indeksiraju. Možete proveriti napredak u bilo kom trenutku i videti kako napreduje vaš sajt.

Korak 4: OPTIMIZACIJA
Imati sjajnu veb lokaciju je beskorisno ako  posetioci ne mogu da je  pronađu. Osiguravamo da je vaša veb lokacija optimizovana za brzo učitavanje, bezbednost, odlično iskustvo na mobilnom uređaju i SEO za vašu lokalnu oblast . Ovo može uključivati veze do direktorijuma, kreiranje profila, povratne veze, kreiranje stranica sa lokalnim ciljanjem i još mnogo toga.

Korak 5: MARKETING
Kada je vaša veb lokacija gotova, vreme je da plasirate svoju veb lokaciju i steknete nove poslove i potencijalne klijente. Naš tim može da promoviše vašu novu veb lokaciju u organskoj pretrazi, Facebook-u i drugim oglasima na društvenim medijima, postavi vaše poslovanje u ključne lokalne direktorije i prati vaš napredak preko pozicije ključne reči ili posetilaca. Zašto čekati? Kontaktirajte jednog od naših lokalnih članova tima  danas da biste zakazali besplatnu reviziju projekta ili reviziju lokacije.