01
01
Responsive dizajn

Sada više ljudi pretražuje sa mobilnih uredjaja i tableta nego ikada ranije, zapravo se ovaj broj povećava kako vreme prolazi. Iz tog razloga su sve naše veb stranice optimizovane za sve uređaje.

02
02
Unikatni dizajn

Naš cilj je da pomognemo novim i rastućim preduzećima da se povežu na mrežu i izgledaju vrlo profesionalno, što pomaže njihovom ukupnom brendu.

03
03
Lako odrzavanje

Shvatamo da nisu svi pametnjakovići kada je u pitanju veb dizajn. Zbog toga kupci mogu da uređuju sve naše veb lokacije pomoću naše nagrađivane i jednostavne platforme.

04
04
Stalna briga o sajtu

Naše usluge se ne završavaju kada je vaša veb lokacija aktivna. Takođe želimo da potencijalni kupci posete vašu veb stranicu, zzbog toga vam nudim odrzavanje sajta.

Ako Vi mozete zamislite ,
mi mozemo napraviti

Naše pojednostavljene faze veb dizajna osiguravaju da vašim projektom upravljamo profesionalno od početka do kraja što je brže moguće. Uobičajeni razvoj veb stranice traje nedelju dana nakon što dobijemo potrebne informacije potrebne za veb lokaciju. Uspeli smo da završimo projekte u roku od 2 radna dana za slučajeve koji su vrlo hitni.

Neka Vas sajt,
radi za Vas

01
Web dizajn
Možemo pomoći u sadržaju veb stranice i imati pristup prelepim slikama koje možemo koristiti za oživljavanje vaše veb lokacije. Izrađujemo sve vrste veb stranica za sve vrste preduzeća.
02
Jednostvana platforma

Sve naše veb stranice hostuju se na korisničkoj platformi kako bi uređivanje bilo lagano. Takođe se pruža podrška i obuka.

03
Dinamicni sajtovi

Veb lokacije se neprestano ažuriraju, a pretraživači preferiraju svež i ažuran sadržaj. Naše veb lokacije uključuju neograničene izmene i dopune.

01
Onsite Optimization

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

02
Keyword Research

We select themed keywords based on user-intent to solidify rankings based on what users searches

03
Link Building

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

75%

SEO & Marketing

62%

Dizajn loga

87%

Izrada sajta

100%

Uspesni sajtovi